Ψηφιακή κάρτα loyalty

Για όλες τις επιχειρήσεις που ψάχνουν έναν απλό, γρήγορο και οικονομικό τρόπο που θα τις βοηθήσει να αποκτήσουν πιστούς πελάτες, δημιουργήσαμε το goAppit Now, τη νέα μας υπηρεσία για την δημιουργία της δικής τους ψηφιακής κάρτας loyalty, που περιλαμβάνει όλη τη λειτουργικότητα ενός προγράμματος επιβράβευσης και είναι έτοιμη σε 1 ημέρα για να τη μοιράσετε στους πελάτες σας!

Αποκτήστε ψηφιακή κάρτα loyalty για την επιχείρησή σας σε 3 βήματα

1ο Βήμα
1ο Βήμα
1ο Βήμα
Στείλτε μας το λογότυπό σας και τα στοιχεία που θέλετε να έχει το πρόγραμμά σας, π.χ. 10 πόντοι ανά κάθε Ευρώ, στους 1.000 πόντους δωροεπιταγή 5€ ή 1 σφραγίδα για κάθε καφέ και στις 6 σφραγίδες δώρο 1 καφές. Επιλέξτε τον διαθέσιμο τρόπο που θέλετε να χρησιμοποιούν οι πελάτες σας για τη συλλογή των πόντων (σκανάρισμα κάρτας ή σκανάρισμα απόδειξης).
2ο Βήμα
2ο Βήμα
2ο Βήμα
Ξεκινάμε τη δημιουργία αμέσως! Παράλληλα σας στέλνουμε τους κωδικούς σας για το back office, από όπου, μεταξύ των άλλων, μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία ανάπτυξης της κάρτας σας. Βλέπετε την τελική μορφή, την επιβεβαιώνετε, και προχωράμε στο επόμενο βήμα!
3ο Βήμα
3ο Βήμα
3ο Βήμα
Σας εκπαιδεύουμε στη χρήση του back office (ειδοποιήσεις, στατιστικά στοιχεία κ.α.) και σας στέλνουμε το link και το QR Code της κάρτας σας. Εσείς μπορείτε να τα στείλετε στους πελάτες σας, μέσω των λογαριασμών σας στα social media, με e-mail, με SMS, να τα αναρτήσετε στο website της επιχείρησής σας και γενικά να τα γνωστοποιήσετε στους υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες σας με όποιο τρόπο σας βολεύει.

Copyright © 2013 - 2024 Useappility IKE

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος • GDPR • Όροι Χρήσης

Log in with your credentials

Forgot your details?