Κερδίστε με πρόγραμμα!

Γίνετε εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής του goAppit, διευρύνετε τη γκάμα των προσφερόμενων υπηρεσιών της επιχείρησής σας και κερδίστε χρήματα και νέους πελάτες!

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Πρόγραμμα μεταπωλητών

Πρόγραμμα μεταπωλητών
Είστε επαγγελματίας του χώρου της διαφήμισης, του marketing, της ανάπτυξης λογισμικού, των social media, των γραφικών τεχνών ή άλλων συναφών χώρων;  Θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες σας καινοτόμες mobile εφαρμογές αλλά δεν έχετε τους πόρους ή την τεχνογνωσία ή απλά δεν έχετε χρόνο; Στο goAppitβλέπουμε στο πρόσωπό σας έναν μελλοντικό συνεργάτη που θα προωθεί τα προγράμματά μας, θα κερδίζει με κάθε πώληση αλλά και με τις πρόσθετες υπηρεσίες που θα προσφέρει, θα διευρύνει το πελατολόγιό του και θα δημιουργεί ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες!
Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε προγραμματισμό! Το μόνο που θα αναλάβετε εσείς είναι η επικοινωνία με τον πελάτη : πριν την πώληση για να του παρουσιάσετε τις λύσεις που προσφέρει το goAppit και μετά την πώληση για τις απαιτήσεις του για τη διαμόρφωση της εφαρμογής και τις τυχόν ιδιαίτερες απαιτήσεις που θα έχει. Εμείς θα αναπτύξουμε την εφαρμογή σύμφωνα με όσα έχετε συμφωνήσει, θα την ανεβάσουμε στα Stores και θα έχουμε την τεχνική υποστήριξη. Εσείς παράλληλα θα μπορείτε να του προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες για την εφαρμογή αν δεν το αναλάβει ο ίδιος, όπως την δημιουργία αναφορών, την επεξεργασία των δεδομένων, τη δημιουργία προωθητικών ενεργειών, τη συντήρηση της βάσης δεδομένων των πελατών του και την δημιουργία και αποστολή ειδοποιήσεων.
Ο πελάτης είναι και θα είναι μόνο δικός σας!

Χαρακτηριστικά προγράμματος μεταπωλητών

   Προμήθεια που αυξάνεται με τον χρόνο

   End year bonus

   Τεχνική υποστήριξη

   Συμβουλευτικές υπηρεσίες

   Χωρίς δεσμεύσεις και προαγορές

Σας φαίνεται ενδιαφέρον;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να συζητήσουμε για τα οφέλη που θα μπορούσε να έχει η επιχείρησή σας με την ένταξή της στο πρόγραμμα μεταπωλητών του goAppit.

Copyright © 2013 - 2024 Useappility IKE

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος • GDPR • Όροι Χρήσης

Log in with your credentials

Forgot your details?